Bestel een Horoscoop

Bestellen via PayPal: u betaalt vooraf
U bestelt de gewenste horoscoop of horoscopen op een volledig veilige manier via PayPal U kunt PayPal zo instellen dat u gewoon werkt met uw eigen bankrekening. Ook kunt u desgewenst uw creditkaart gebruiken of uw eigen Payal rekening. Na betaling volgt het formulier waarop u uw geboortegegevens invult. Direct na ontvangst krijgt u bevestiging en bericht.

Rasix

Radix: Geboortehoroscoop


Omvat 20-30 pagina's met informatie die u bij de gewone astrologie niet kunt krijgen. De interpretatie van uw geboortehoroscoop komt voor uit de psycho-therapeutische praktijk en gaat daardoor over u als persoon, niet over u als bundel horoscoop-standen. niet goed geld terug garantie
Prijs: $35.=

Radix: Geboortehoroscoop


 

Relatiehoroscoop
Relatiehoroscoop Koppel
Interpretatie van uw persoonlijke relatie uit de psycho-therapeutische praktijk, geen opsomming van horoscoop-standen, maar een rapport over echte mensen en hun interactie. Geeft uitgebreid raad over hoe om te gaan in uw speciale geval met de gevonden informatie. Beschrijft van uw relatie het volgende:
  • Wat heeft u cadeau?
  • Veiligheid/ geborgenheid.
  • Aantrekkingskracht/ Liefde.
  • Het ego-probleem.

Relatiehoroscoop Koppel

Prijs: $35.=

 

Liefdeshoroscoop

Liefdeshoroscoop

Welke partner past bij u en wanneer komt die in uw leven?

Een zeer uitgebreid en rijk rapport met als Prijs € 75.75.=

Bestellen op Liefdeshoroscoop [click hier ]

Let op: dit is een horoscoop waarin u uzelf tegenkomt. U leest er dingen in die u van uzelf niet wilt weten. En die u daarom onbewust op uw partner projecteert.
Price: $75,55
 

jaarhoroscoop

Esoterische Jaarhoroscoop


De jaarhoroscoop beschrijft in heldere taal de ontwikkelingen die volgens de astrologie binnen het komend jaar gaan plaats vinden. De beschrijvingen zijn psychologisch/ relationeel van aard, niet astrologisch. Ze behandelen de plaats die u momenteel inneemt binnen uw levenstaak als geheel. De horoscoop bestaat uit twee delen:
  • Waar bent u in uw levenscycli 1: In de grote lijn: zowel structurele gezien
  • 2: De grote lijn vanuit het charismatische deel van uw psyche

Price: $55.=
Bestellen op Jaarhoroscoop >
 

Beroepshoroscoop

Uitgebreide Beroepshoroscoop<

De beroepshoroscoop beschrijft uw persoonlijkheid en geeft daarbij een uitgebreid verslag van de beroepen waar u volgens de westerse en de chinese astrologie geschikt voor bent. De beroepshoroscoop beschrijft dat alles in heldere taal. De beschrijvingen zijn psychologisch/ relationeel van aard, niet astrologisch.


Price: $45.=

 

Andere horoscopen

Andere horoscopendit zijn de meest gevraagde horoscopen. U heeft er meer dan genoeg aan, maar wilt u desalniettemnin verder ga dan naar De hoofdsite